Servicii

Preaprobarea dosarului de finanțare în 24 ore!

Prin acest serviciu îţi punem la dispoziţie un autoturism din Spațiul Economic European, cu toate actele în regulă, cu factură internă sau externă, eliberată pe persoană fizică, juridică, PFA sau ONG, în funcţie de caz. Pe lângă asta, îţi oferim suport şi în demararea proceselor administrative şi logistice aferente înmatriculării şi asigurării maşinii.

Oferim transport asigurat pe platformă pentru: autoturisme, autocamioane, motociclete, utilaje etc.

Transport exclusiv pentru autoturisme din gama de lux (platformă închisă)!

Toate autoturismele pe care le comercializăm vor fi evaluate tehnic și estetic. Mașina îți va fi livrată exact sub forma și cu specificațiile agreate de tine. Experţii noştri se asigură că maşina este în totalitate conformă cerinţelor şi nevoilor tale.

Mașinile pe care le livrăm au o vechime de maximum 8 ani, au un kilometraj verificat de maximum 150.000 de kilometri și sunt vândute de dealeri agreați. Ai certitudinea că maşina ta este impecabilă și gata de drum. În acelaşi timp, efectuăm verificări şi eliminăm din ofertă absolut toate vehiculele a căror calitate ar fi fost compromisă prin accident sau furt.

Prin acest serviciu, mașina achiziționată de tine este supusă verificărilor finale, în conformitate cu informațiile şi specificaţiile din ofertă. Astfel, odată ce maşina ta a ajuns la tine, este în stare perfectă de funcţionare, gata de înmatriculare şi, implicit, gata de drum. Acest serviciu este conceput ca tu să te bucuri de maşina ta din prima zi.

Vă oferim posibilitatea de livrare a mașinii pe platformă, la adresa dorită!

Autoturismul pe care îl dețineți în prezent poate fi acceptat ca avans, la un preț corect.

Ne ocupăm de tot procesul de vânzare al autoturismului dumneavoastră!

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul vânzărilor auto premium, echipa Mobile Cars parte a grupului Plus Auto vă stă la dispoziție pentru a vă găsi mașina dorită.

 

Cu noi veți beneficia de siguranța achiziției și de servicii complete de finanțare, buy back, promovare și înmatriculare finală! În plus, ne ocupăm și de vânzarea vechiului dumneavoastră autoturism!

© 2021 Mobile Premium Cars. Toate drepturile rezervate. Campanii SEO realizate de Baboon Software.